FADDERUKA


VELKOMSTORD FRA FADDERSJEFENE


Kjære nye lektorstudent,

Gratulerer så mye med å ha kommet inn på lektorstudiet ved NTNU Dragvoll, et av de beste lektorstudiene i landet. Vi faddersjefer vil gjerne ønske deg velkommen til Trondheim, ønske deg velkommen til Erudio linjeforening og ikke minst ønske deg velkommen til fadderuka. De neste fem årene kommer du til å lære og oppleve mye før du tar skrittet videre inn i det skumle arbeidslivet. Men frykt ikke, det er lenge til den tid, og først står fadderuka for tur! Du og dine medstudenter står nå ovenfor to uker med sosiale arrangementer, hyggestunder og masse moro! Bruk denne tiden på å bli kjent med din studieby, linjeforening og fremfor alt, dine medstudenter!

Fadderuka byr på mange spennende og morsomme arrangementer. Du får sjansen til å dra på togaparty og stand up, knytte bekjentskap med utelivet i Trondheim, delta på sportslige tvekamper, dra på temafest og rebus, og til og med få sjansen til å lære å danse swing! Her er det mer enn nok å velge mellom for alle!

I fadderuka så dannes helt spesielle vennskapsbånd man tar med seg videre gjennom hele studieløpet, og videre. Det krever mye innsats fra din side for å snakke og bli kjent med dine medstudenter, men belønningen er enorm. Den sosiale trivselen din vil ikke bare prege både din motivasjon og velvære, men også hjelpe deg med studiene når du har noen du kan samarbeide med.

Så gled deg, kos deg, nyt tiden fremover, pass godt på hverandre, og ha en alle tiders fadderuke!
Vi gleder oss til å møte dere!

Med vennlig hilsen,

Edvin & Patrick

 

HVA ER FADDERUKA?

Som ny student i Trondheim har du kanskje hørt om den berømte fadderuka i Trondheim. Formelt sett er fadderuka et opplegg som skal integrere nye studenter inn i deres nye studiehverdag og linjeforening. Det er viktig å poengtere at fadderuka er alt annet enn formell. Med andre ord kan vi si at fadderuka er en to ukers tid med festligheter til ære for dere nye studenter, hvor fokuset er å bli kjent med dine medstudenter. Hele sulamitten planlegges og gjennomføres av studenter som alt har gått ett (eller flere) år på ditt nye studieprogram. Fadderuka blir ofte assosiert med fylla, men vi har en policy på at alle skal følge seg inkludert og med, enten de drikker eller ei. Det er aktiviteter for alle, så enten du er fersk rett fra VGS eller har litt livserfaring under beltet så har du muligheten til å være med på alt!

Fadderuka 2018, til tross for navnet, varer i 13 dager, fra 14. august t.o.m. 26. august.