FADDERUKA

fadderbilde.jpg

VELKOMSTORD FRA FADDERSJEFENE


Kjære nye lektorstudent. 

Gratulerer så mye med å ha kommet inn på lektorstudiet ved NTNU Dragvoll, et av de beste lektorstudiene i landet. Vi faddersjefer vil gjerne ønske deg velkommen til Trondheim, ønske deg velkommen til Erudio linjeforening og ikke minst ønske deg velkommen til fadderuka. De neste fem årene kommer du til å lære og oppleve mye, før du tar skrittet videre inn i det skumle arbeidslivet. Men frykt ikke, det er lenge til den tid, og først står fadderukafor tur! Du og dine medstudenter står nå ovenfor to uker med sosiale arrangementer, hyggestunder og masse moro! Bruk denne tiden på å bli kjent med din studieby, linjeforening og fremfor alt, dine medstudenter! 

Fadderukabyr på flere morsomme og fartsfylte arrangementer. Du får muligheten til å dra på ulike temafester, bli kjent med Trondheim, både på dag- og kveldstid, og forsvare Dragvolls ære i Lektorlekene! Det skal finnes noe for en og enhver gjennom disse 2 ukene!  

Fadderukaer en flott periode til å stifte bekjentskap og vennskap som en tar med seg gjennom hele studietiden, og videre. Det kan føles ut som det krever mye innsats å bli kjent med dine nye medstudenter, men belønningen er enorm. Det viktigste er at man møter opp! Den sosiale trivselen din vil ikke bare prege din motivasjon og velvære, men også hjelpe deg med studiene når du har noen du kan samarbeide med.  

Så gled deg, kos deg, nyt tiden fremover, pass godt på hverandre, og ha en alle tiders fadderuke! 
Vi gleder oss til å møte dere! 

MED VENNLIG HILSEN, 

INGVILD OG ROAR 

HVA ER FADDERUKA? 

Som ny student i Trondheim har du kanskje hørt om den berømte fadderuka i Trondheim. Formelt sett er fadderuka et opplegg som skal integrere nye studenter inn i deres nye studiehverdag og linjeforening. Det er viktig å poengtere at fadderuka er alt annet enn formell. Med andre ord kan vi si at fadderuka er en to ukers tid med festligheter til ære for dere nye studenter, hvor fokuset er på å bli kjent med dine nye medstudenter. 

Hele sulamitten planlegges og gjennomføres av studenter som alt har gått ett (eller flere) år på ditt nye studieprogram. Fadderuka blir ofte assosiert med fylla, men vi har en policy på at alle skal følge seg inkludert og med, enten de drikker eller ei. Det er aktiviteter for alle, så enten du er fersk rett fra VGS eller har litt livserfaring under beltet så har du muligheten til å være med på alt! 

Fadderuka 2019, til tross for navnet, varer i 14 dager, fra 12. august t.o.m. 25. august.