BLI MEDLEM!

erudio.jpg

Hvorfor bli medlem i Erudio?

Ved å bli medlem i Erudio, bidrar du direkte til å gjøre lektorutdanningen til det kuleste studiet på Dragvoll. Hvordan, spør du? Jo, bare hør her!

Erudio er linjeforeningen for alle som går lektorutdanning på NTNU Dragvoll. Vårt formål er å skape samhold på tvers av kull og linjer på lektorutdanningen gjennom fester og sosiale arrangementer, samt å heve det faglige nivået til framtidens lektorer gjennom faglige lektormøter.

I løpet av skoleåret arrangerer vi blant annet quizer, fester, immball i september, tur til Åre i januar, fagmøter og seminarer. I tillegg organiserer vi aktivitetstilbud innen både fotball og turgruppa Lektur. For å få til alt dette er Erudio avhengig av at lektorstudentene betaler medlemskontigent.

Medlemskapet betales kun én gang. Prisen er på 400 kroner og varer ut studietiden din på NTNU.

Utover dette følger det ingen plikter med medlemskapet, med mindre du ønsker det selv. Dersom du har lyst å stille til verv i styret eller komitéer, må du ha gyldig medlemskap. Du må også ha gyldig medlemskap for å få stemmerett ved årsmøte/generalforsamling.

Hvordan bli medlem?

Det enkleste er å kontakte et av styremedlemmene over mail eller ved å sende Erudio en melding på Facebook. Vi har også et kontor på Dragvoll. På Dragvoll finner du oss på rom 5452A i bygg 5 på nivå 4. Her selger vi medlemskap. Vi selger også medlemskap på de aller fleste Erudioarrangement.

Ta gjerne kontakt!